Aluat Foietaj Pufos

Cu putina imaginatie si cu aluatul foietaj Linco Patisero poti pregati diverse preparate delicioase, atat sarate, cat si dulci. Il poti folosi simplu pentru saleuri cu sare, chimen sau susan sau cu diverse umpluturi: branza, ciuperci, carne, mere sau crema de vanilie. 

Aluat Foietaj congelat rapid

Faina de grau, apa, uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapita in proportii variabile), ulei vegetal partial hidrogenat (palmier), emulsifianti (mono si di gliceride ale acizilor grasi, lecitina de soia), sare, otet din vin, conservant (acid sorbic), aroma, acidifiant (acid citric), colorant (beta caroten).

 

Declaratie nutritionala

per 100g produs

per portie de 50g

%CR* / portie

Valoare energetica

1624kJ/390kcal

821kJ/195kcal

9.7

Grasimi

27g

13.5g

19.3

- din care acizi grasi saturati

10g

5g

25

Glucide

31g

15.5g

6

- din care zaharuri

0.6g

0.3g

0.3

Proteine

4.4g

2.2g

4.4

Sare

0.5g

0.3g

5

 

*CR- Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8400kJ/ 2000 kcal)

Tip ambalaj: folie 
Baxare: 12 bucati 
Termen de valabilitate: 6 luni

 

• Decongelati aluatul la temperatura camerei (aproximativ o ora). A nu se folosi pana nu este decongelat total. Nu se decongeleaza în cuptor sau in cuptor cu microunde. Aluatul este gata preparat pentru coacere. Se poate prepara simplu (saleuri cu sare, chimen sau susan) sau, dupa preferinta, cu diverse umpluturi: brânza, ciuperci, carne, mere, crema de vanilie etc.

• Produsele obtinute din acest aluat se coc in cuptorul preincalzit in prealabil la 220C.

• Temperatura ideala de coacere: 190C

• Durata de coacere: in functie de randamentul cuptorului dvs. si de compozitia folosita.

Produsele noastre



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.