Amelioratori pentru panificatie

Amelioratorii de panificatie va ajuta in procesul de tehnologic al produselor de panificatie, conferind aluatului toleranta, flexibilitate si corectand defectele fainii. Ca urmare, produsele finite au volumul optim, textura uniforma si structura cojii asa cum si le doresc atat brutarii, cat si consumatorii.

Premio Power
Premio Power este un ameliorator de panificatie destinat in special fainurilor tenace. Compozitia bine echilibrata in enzime si cisteina asigura buna performanta a acestuia pe o gama calitativ larga de fainuri. Veti obtine aluaturi fine, bine dezvoltate, stabile la prelucrare mecanica si dospirea finala, iar produsele finite vor avea volum bun, structura fina a miezului si culoare placuta a cojii.
0,2% raportat la faina. In functie de calitatea fainii si procesul tehnologic micsorati sau mariti usor doza de ameliorator.
In saci de hartie + polietilena, cu masa neta de 10 kg
6 luni de la data fabricatiei
Premio Forte
Premio Forte este un ameliorator care contine cisteina si este recomandat in panificarea fainurilor cu tenacitate medie si mare. Ajuta la formarea si dezvoltarea mai rapida a aluaturilor; se obtin aluaturi fine, elastice, cu suprafata mai uscata (nu se lipesc de utilaje) si cu toleranta buna la stres mecanic. Se remarca prin taietura bine definite a painii coapte (painea are “creasta”).
0,25% raportat la faina. In functie de calitatea fainii se poate micsora sau mari usor doza de ameliorator.
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 10 kg
6 luni de la data fabricarii
Premio Avantaj
Ameliorator dedicat panificarii mai ales a produselor de panificatie si patiserie de gramaje mici (chifle, cornuri, batoane etc.). In functie de calitatea fainii poate fi folosit si la prepararea painii, in procese artizanale sau pe linii semi-industriale. Performeaza foarte bine pe fainuri de calitate medie spre buna, nu foarte tenace, deoarece nu contine cisteina. Contine un complex enzimatic care asigura un raport elasticitate/extensibilitate optim retelei glutenice, astfel incat sa se obtina produse cu volum bun, miez fin si culoare atragatoare a cojii.
0,3% raportat la faina. In functie de calitatea fainii si procesul tehnologic micsorati sau mariti usor doza de ameliorator.
In saci de hartie + polietilena, cu masa neta de 10 kg
6 luni de la data fabricarii
Sonplus Toast New
Ameliorator pe baza de enzime cu aplicatii multiple: paine toast si produse cu coaja moale, produse laminate.
0,3-0,5% (raportat la faina)
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 20 kg
12 luni de la data fabricarii
Proson XS - Extra Softness
Mix de ingrediente special dezvoltat pentru a conferi produselor de panificatie si patiserie extra-prospetime si extra-moliciune. El se utilizeaza impreuna cu amelioratorul folosit in mod obisnuit la fabricarea produsului carui dorim sa-i imbunatatim prospetimea.
0,5-2% (raportat la faina)
In cutii de carton cu masa neta de 10 kg: 10 calupuri x 1 kg in hartie pergament
12 luni de la data fabricarii
Pan Up T-max
Ameliorator pentru paine si specialitati de paine preparate prin metoda directa
0,3-0,5% (raportat la faina)
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 10 kg
6 luni de la data fabrica

Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.