Specificatii

CARACTERISTICI FIZICO-CHIMICE

  • Zaharoza: 43,2% ±3
  • Grasime: 36,1±2,0
  • Umiditate: 0,8%±0,7


CARACTERISTICI MICROBIOLOGICE

  • Aerobi mezofili: <5000/ g
  • Enterobacterii: Max. 10/g
  • E. coli: Max. 10/g
  • NTG: Max. 5000/g
  • Salmonela: Absent/25 g
  • Stafilocci patogeni: Absent/ g
  • Drojdii: Max.50/g
  • Mucegaiuri: Max.50/g


DECLARATIE NUTRITIONALA (media pentru 100 g produs)

  • Valoare energetica: 570 kcal / 2376 kJ
  • Grasimi: 36 g
    • SAFA: 22 g
  • Glucide: 54 g
    • Zaharuri: 54 g
  • Proteine: 7,2 g
  • Sare 0,225

Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.