Credi Ganache

Cuvertura neagra sub forma de mini batoane, recomandata in special pentru realizarea cremelor ganache. Poate fi folosita si pentru acoperire si realizarea de decoruri. Nu necesita temperare. Temperatura optima pentru acoperire cake-uri: 40-44° C. Temperatura maxima de incalzire: 60° C.


INGREDIENTE
Zahar; grasime vegetala hidrogenata (ulei din sambure de palmier); pudra de cacao cu continut redus de grasime (14%); emulsifianti (lecitina din soia, E476); arome. Poate contine urme de lapte.

PURITATE
Fiecare ingredient al acestui premix este in conformitate cu Directivele Consiliului UE si FAO Food.

GMO
Produsul nu contine ingrediente GMO. Produsul este in conformitate cu prevederile N 1829 /2003 si 1830/2003 ale CE.

RECOMANDARI DE DEPOZITARE
In spatii intunecoase, racoroase si uscate (max. 23° C, max. 70% umiditate relativa), cu ambalajul original bine inchis, departe de produse cu arome puternice.

TARA DE ORIGINE
Ungaria

CARACTERISTICI FIZICO CHIMICE

  • Culoare: maron inchis
  • Aroma: specifica de ciocolata
  • Punct de topire: 34-38° C
  • Vascozitate (40° C): 0,6-0,8 Pas
  • Umiditate: max.1%
  • Continut de grasime: min. 37%
  • Dimensiunea particulelor: < 30 µ


CARACTERISTICI MICROBIOLOGICE
In conformitate cu Reg. U.E. 4/1998 si 2073/2005.

DECLARATIE NUTRITIONALA (media/100 g)

  • Valoare energetica: 2.315 KJ/553 Kcal
  • Grasimi: 37,6 g
    • Din care saturate: 34,9 g
    • Acizi trans: max. 0,7 g
  • Glucide: 51,4 g
    • Zaharuri: 50 g
  • Proteine: 3,4 g
  • Fibre: 5,3 g
  • Sare: 0,014 g

Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.