Specificatii

CARACTERISTICI FIZICO CHIMICE

  • Culoare: maron inchis
  • Aroma: specifica de ciocolata
  • Punct de topire: 34-38° C
  • Vascozitate (40° C): 0,6-0,8 Pas
  • Umiditate: max.1%
  • Continut de grasime: min. 37%
  • Dimensiunea particulelor: < 30 µ


CARACTERISTICI MICROBIOLOGICE
In conformitate cu Reg. U.E. 4/1998 si 2073/2005.

DECLARATIE NUTRITIONALA (media/100 g)

  • Valoare energetica: 2.315 KJ/553 Kcal
  • Grasimi: 37,6 g
    • Din care saturate: 34,9 g
    • Acizi trans: max. 0,7 g
  • Glucide: 51,4 g
    • Zaharuri: 50 g
  • Proteine: 3,4 g
  • Fibre: 5,3 g
  • Sare: 0,014 g

Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.