INGREDIENTE
Masa de cacao, zahar, cacao cu continut redus de grasime, unt de cacao, emulsifiant (E322), aroma.
RECOMANDARI DE UTILIZARE
Se incalzeste produsul pe bain marie pana la 45-50° C amestecand usor, continuu. Se tempereaza pana la 28-32° C pentru calitate si luciu optime. Daca produsul finit se raceste in tunel, se recomanda o temperatura de 12-16° C si o umiditate relativa mai mica de 55%.
STATUTUL GMO
Produsul nu este modificat genetic sau obtinut din organisme modificate genetic. Produsul nu contine ingrediente care sunt modificate genetic sau obtinute din organisme modificate genetic. Produsul nu trebuie etichetat ca GMO sau continand GMO in acord cu Legislatia GMO a comunitatii Europene: Reg. 1829 si 1830/2003.
RECOMANDARI DE DEPOZITARE
In spatii racoroase (15-25° C) si uscate (max. 65% RH), in ambalajul original bine inchis, departe de produse cu arome puternice.
ORIGINEA PRODUSULUI
UE
CARACTERISTICI SENZORIALE, FIZICE SI CHIMICE
CARACTERISTICI MICROBIOLOGICE
DECLARATIE NUTRITIONALA (valori medii pentru 100 g produs)
Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.