Credicau Dark

Ciocolata veritabila neagra, cu min. 52% cacao, sub forma de chipsuri, pentru aplicatii in cofetarie si patiserie.


INGREDIENTE
Zahar, masa de cacao, unt de cacao, emulsifiant (E322), aroma.

RECOMANDARI DE UTILIZARE
Se incalzeste produsul pe bain marie pana la 45-50° C amestecand usor, continuu. Se tempereaza pana la 28-32° C pentru calitate si luciu optime. Daca produsul finit se raceste in tunel, se recomanda o temperatura de 12-16° C si o umiditate relativa mai mica de 55%.

STATUTUL GMO
Produsul nu este modificat genetic sau obtinut din organisme modificate genetic. Produsul nu contine ingrediente care sunt modificate genetic sau obtinute din organisme modificate genetic. Produsul nu trebuie etichetat ca GMO sau continand GMO in acord cu Legislatia GMO a comunitatii Europene: Reg. 1829 si 1830/2003.

RECOMANDARI DE DEPOZITARE
In spatii racoroase (15-25° C) si uscate (max. 65% RH), in ambalajul original bine inchis, departe de produse cu arome puternice.

ORIGINEA PRODUSULUI
UE

CARACTERISTICI SENZORIALE, FIZICE SI CHIMICE

  • Culoare: maron inchis
  • Aroma: specifica de ciocolata
  • Vascozitate: 1400-2200 mPas
  • Umiditate: <1,5%
  • Dimensiunea particulelor: <30 μ


CARACTERISTICI MICROBIOLOGICE

  • Total aerobic <10.000 ufc/g
  • Enterobacterii <10 ufc/g
  • Drojdii si mucegaiuri max. 100 ufc/g


DECLARATIE NUTRITIONALA (valori medii pentru 100 g produs)

  • Valoare energetica: 2225 kJ/532 kcal
  • Grasimi: 34,0 g
    • din care acizi grasi saturati: 21,6 g
  • Glucide: 56,8 g
    • din care zaharuri: 47,9 g
  • Proteine: 4,6 g
  • Fibre: 3,0 g
  • Sare: 0,06 g

Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.