Citrus Cupcake

Rasfat cu citrice: blat aromat cu extract de portocale si umplutura fina de lamaie.

RETETA

 PREPARARE BLAT    
 CREDI ORANGE CAKE  1000  g
 Ulei  300  g
 Apa  250  ml
 Oua (la temperatura camerei)  350  g
 Total  1900  g
Se pun in cuva mixerului toate ingredientele fluide, apoi premixul. Se mixeaza lent, cu ajutorul paletei, timp de max. 2 min. pana se obtine o pasta omogena. 
Se toarna cate 50 g de compozitie in chesa.
     
 UMPLUTURA    
 CREMENTO FILLING LEMON   380  g

Se toarna cu posul circa 10 g filling in fiecare chesa.
Cupcake-urile se coc 20 min la 165° C. Se lasa sa se raceasca inainte de  a fi decorate.

     
 TOPPING    
Dupa preferinta.



Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.