Coffee Time

Gust excelent de cafea intr-o prajitura eleganta si sofisticata!

RETETA
Cantitati pentru 10 prajituri de 100 g.

 1.    PREPARARE COMPOZITIE TAPET    
 PATICREM         100  g
 Zahar pudra           100  g
 Albus ou      100  g
 Faina             100  g
 Cacao     
 Total        400  g
•    Se alifiaza margarina cu zaharul, se adauga albuşul, apoi faina. 
•    O parte mica de compozitie se coloreaza cu cacao şi se aplica pe o carpeta de silicon cu ajutorul unei pensule. 
•    Se intinde cealalta parte pe toata suprafaţa carpetei tapetate.
     
2.    PREPARARE FOAIE DE RULADA    
 CREDI ROLMIX CLASSIC        200  g
 Oua                200  g
 Total               400  g
 •    Se mixeaza ingredientele 10 min la viteza mare. Compozitia obtinuta se intinde pe carpeta de silicon tapetata in prealabil. 
•    Se coace 4-5 min la 200-220° C.
     
3.    PREPARARE CREMA CAFEA    
 CREDI COFFEE FILLING     350  g
 CRELINE             300  g
 Total          650  g
•    Se amesteca frisca semibatuta cu filling-ul de cafea.    
     
FINISARE
•    Se pregatesc forme cilindrice cu diametrul de aproximativ 7-8 cm şi inalţimea de 4-5 cm. In  interiorul acestora se aşeaza ştraifuri din foaia de rulada, astfel incat faţa tapetata sa fie spre exterior. La baza se aşeaza cate un capac din foaia de rulada.
•    Se umplu cu crema de cafea si se lasa la frigider.
•    Dupa racire se glazureaza cu CREDI GLAZE NEUTRAL si cafea, se scot din forma şi se decoreaza cu elemente decor din ciocolata.



Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.