Cozonac fara adaos de grasime

MOD DE LUCRU 
Amestecati in prealabil toate ingredientele pulverulente, pentru o mai buna omogenizare. Proson Frutti se faramiteaza cu mana si se omogenizeaza cu ingredientele pulverulente. La fel si drojdia.
Malaxare: 4 min. lent/6 min. rapid (malaxor spiral)
Temperatura aluat: 30-33º C
Relaxare aluat: 15-20 min.
Divizare aluat: la gramajul dorit 
Premodelare: rotund
Predospire aluat: 15-20 min. Intindere foaie. Adaugare umplutura dupa preferinta. 
Dospire finala: 45-60 min/32-35º C/70% umiditate
Coacere: 175-180º C/40-45 min./fara abur 

Dupa preferinta, se mai poate adauga la prepararea cozonacilor grasime, oua.




Proson Frutti: 200 g
Faina tip 480 sau 550: 2.000 g
Drojdie: 160-200 g
Zahar: 400 g
Sare: 25 g
Apa: ~1.000 g

Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.