Credi Filling Caramel

Crema cu aroma de caramel pentru aplicatii in cofetarie si patiserie. Temperatura maxima la care poate fi incalzit produsul: 55° C.

Resurse download
Credi Filling Caramel



INGREDIENTE
Sirop de fructoza-glucoza, lapte condensat, sirop de glucoza, grasime vegetala nehidrogenata (ulei de cocos), agent de ingrosare: fibra de celuloza din bambus, umectant: sorbitol, emulsifiant: E471, aroma, sare, conservant: sorbat de potasiu.

GMO
Nu contine in conformitate cu EC 1829/2003 si 1830/2003.

RECOMANDARI DE DEPOZITARE
In spatii racoroase si uscate, cu ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice.

ORIGINEA PRODUSULUI
U.E.

Caracteristici microbiologice

  • Salmonella: absent in 25 g 
  • Enterobacteriaceae, total: max. 100/g 
  • Drojdie si mucegaiuri: max. 100/g 
  • Staphylococcus Aureus: absent in 25 g 
  • Listeria monocytogenes: absent in 25 g 
  • NTG: max. 1.000/g 

Informatii nutritionale (Media/100g)

  • Valoare energetica: 1255 KJ 
  • Carbohidrati: 60 g
  • Proteine: 1,5 g
  • Lipide: 6 g
  • Acizi grasi saturati: 4,5 g

Caracteristici senzoriale (fizice)

  • Umiditate: 24±2%

Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.