Credi Glaze Strawberry Flavour

Glazura cu aroma de capsune, gata de utlizat, cu aplicare la rece, pentru finisarea produselor de cofetarie si patiserie. Confera luciu, gust si culoare produselor pe care se aplica. se poate aplica pe produse care se congeleaza. Tixotropica: prin omogenizare usoara ii scade consistenta, pentru ca dupa un timp de la aplicare sa revina la consistenta initiala.

Resurse download
Gama Credi GlazeINGREDIENTE   
Zahar, sirop de glucoza, apa, agenti gelatinizanti: agar-agar, pectina, coloranti: carmin, beta caroten, corector de aciditate: citrat de sodiu, aroma, acidifiant: acid citric, conservant: sorbat de potasiu.

MOD DE UTILIZARE
Se pune cantitatea necesara de glazura intr-un vas curat. Se amesteca usor cu un tel sau cu o lingura pana la obtinerea unei consistente mai fluide. Se aplica cu o pensula sau cu o spatula si se lasa produsul la rece. Glazura isi va recapata consistenta initiala.
A nu se adauga apa in produs!

RECOMANDARI DE DEPOZITARE
A se pastra la loc racoros (2-25° C) si uscat, in ambalajul original sigilat, departe de produse cu arome puternice. Dupa desigilare, produsul se pastreaza la rece (2-10° C), in ambalajul original bine inchis, max. 2 saptamani. 

TARA DE ORIGINE
Romania

Caracteristici senzoriale (fizice)

  • Miros: de capsuna, fara mirosuri straine 
  • Aspect: gel lucios, cu textura fina si uniforma, de culoare rosie 
  • Gust: dulce, de capsuna, fara gusturi straine 
  • PH: 3,9-4,3 
  • Bx (%): 63-67 

Domenii de aplicabilitateCategorii produseNewsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.