Credi Lemon Coating

Inlocuitor de ciocolata (sau ciocolata compound), cu gust de lamaie, pentru aplicatii in cofetarie si patiserie. Se poate folosi pentru acoperire prajituri (cuvertura), creare elemente decor sau amestecare cu diverse ingrediente. Nu necesita temperare. Temperatura optima pentru acoperire cake-uri: 38-42° C. Temperatura maxima de incalzire: 53° C.


INGREDIENTE
Zahar, grasimi vegetale total hidrogenate si partial hidrogenate (ulei din sambure de palmier), pudra de zer dulce, lapte praf degresat, lamaie deshidratata sub forma de pudra (1,4%), emulsifiant: lecitina de soia, aroma, colorant natural: E160a, corector de aciditate: acid citric.

GMO
Nu contine in conformitate cu Reg. U.E. 1829/2003 si 1830/2003.

CARACTERISTICI MICROBIOLOGICE
In conformitate cu Reg. U.E. 4/1998 si 2073/2005.

RECOMANDARI DE DEPOZITARE
In spatii racoroase (max. 23° C) si uscate (max. 70% RH), cu ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice.

ORIGINEA PRODUSULUI
U.E.

Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.