Credi White Coating

Inlocuitor de ciocolata (sau ciocolata compound), alba, pentru aplicatii in cofetarie si patiserie. Se poate folosi pentru acoperire prajituri (cuvertura), creare elemente decor sau amestecare cu diverse ingrediente. Nu necesita temperare. Temperatura optima pentru acoperire cake-uri: 38-42° C. Temperatura maxima de incalzire: 53° C.


INGREDIENTE  
Zahar, grasimi total hidrogenate si partial hidrogenate (ulei de sambure de palmier), pudra de zer dulce (14.8%), lapte praf degresat, emulsifiant: lecitina de soia, aroma.

GMO
Nu contine.

APLICATII
Ca atare pentru decor.
Pentru acoperire prajituri sau creare elemente de decor, se incalzeste indirect la 38-42° C (bain marie) si se omogenizeaza usor. La topirea produsului nu depasiti temperatura de 53° C.

RECOMANDARI DE DEPOZITARE
In spatii racoroase si uscate, in ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice.

ORIGINEA PRODUSULUI
U.E.

Informatii nutritionale (Media/100g)

  • Valoare energetica: 2.365 kJ/566 kcal 
  • Carbohidrati: 60 g
  • Proteine: 2,8 g
  • Lipide: 35,3 g
  • Acizi grasi saturati: 34,5 g

Caracteristici senzoriale (fizice)

  • Grasimi: min. 33% 
  • Umiditate: max. 1,2% 
  • Dimensiunea particulelor (µ): <30 
  • Punct de topire (° C): 34-38

Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.