Credicrem Cocos

Credicrem Cocos Crema gata de utilizat, termostabila, cu fulgi de cocos si arome de cocos si vanilie.


INGREDIENTE
Apa, zahar, sirop de glucoza, fulgi de cocos (8%), agenti de ingrosare: E1442, E460, E466, ulei vegetal (palmier), sare, conservant: E202, arome, acidifiant: E334, coloranti: E171, E160a, emulsifiant: E475.

APLICATII
Crema poate fi folosita atat pentru umplerea cat si pentru decorarea a numeroase produse de patiserie si cofetarie, inclusiv produse congelate si produse care se coc.

STATUTUL GMO
Produsul nu este modificat genetic sau obtinut din organisme modificate genetic. Produsul nu contine ingrediente care sunt modificate genetic sau obtinute din organisme modificate genetic. Produsul nu trebuie etichetat ca GMO sau continand GMO in acord cu Legislatia GMO a comunitatii Europene: Reg. 1829 si 1830/2003.

RECOMANDARI DE DEPOZITARE SI UTILIZARE
In spatii intunecoase, racoroase (max. 20° C) si uscate, cu ambalajul original sigilat, departe de produse cu arome puternice.
Dupa desigilare, folositi ustensile curate si pastrati produsul in frigider, in ambalajul original bine inchis, maxim 2 saptamani.

TARA DE ORIGINE
Romania

DECLARATIE NUTRITIONALA (valori medii pentru 100 g produs)

  • Valoare energetica: 938 kJ/223 kcal
  • GrasimI: 4,6 g
    • din care acizi grasi saturati: 3,8 g
  • Glucide: 41,9 g
    • din care zaharuri: 25,6 g
  • Proteine: 0,2 g
  • Fibre: 4,7 g
  • Sare: 0,19 g


CARACTERISTICI ORGANOLEPTICE SI FIZICO-CHIMICE
Culoare: galben deschis, cu incluziuni de fulgi albi de nuca de cocos
Miros: cocos si vanilie
Gust: dulce, de cocos si vanilie
Aspect: crema consistenta, omogena in masa
Bx (%):43-45
pH (100 %): 4.3-4.5

CARACTERISTICI MICROBIOLOGICE
Enterobacteriaceae: absent/g
Drojdii si mucegaiuri: <100/g

Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.