Specificatii

CARACTERISTICI ORGANOLEPTICE SI FIZICO-CHIMICE
Culoare: caramel, bej spre maroniu inchis
Miros: caramel si lapte
Gust: dulce, de caramel si lapte
Aspect: crema consistenta, omogena in masa
Bx (%): 45-48
pH (100 %): 4,4-4,6

CARACTERISTICI MICROBIOLOGICE
Enterobacteriaceae: absent/g
Drojdii si mucegaiuri: <100/g

DECLARATIE NUTRITIONALA (valori medii pentru 100 g produs)

  • Valoare energetica: 778 kJ/184 kcal
  • Grasimi: 1,1 g
    • din care acizi grasi saturati: 0,5 g
  • Glucide: 42 g
    • din care zaharuri: 30 g
  • Proteine: 0 g
  • Fibre: 1,3 g
  • Sare: 0,17 g

Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.