Cremento Sacher

Crema fina cu cacao, gata de utilizat, netermostabila, pentru aplicatii in patiserie si cofetarie


INGREDIENTE
Zahar, cacao cu continut redus de grasime (17,5%), ulei vegetal (de floarea soarelui), grasime vegetala (din palmier), grasime vegetala partial hidrogenata (din sambure de palmier), zer pudra (din lapte), alune de padure, grasime vegetala hidrogenata (din palmier), emulsifiant (E322), aroma, antioxidanti (E306, E304i).

RECOMANDARI DE UTILIZARE

  • Pentru glazurare se încalzeste produsul pe bain marie pana la 45-50° C amestecand usor, continuu. Daca produsul finit se raceste in tunel, se recomanda o temperatura de 12-16° C si o umiditate relativa mai mica de 55%.
  • Pentru preparare de creme, ganaj, temperati in prealabil crema (25-30° C), pentru a-i da o textura usor mai moale.

STATUTUL GMO
Produsul nu este modificat genetic sau obtinut din organisme modificate genetic. Produsul nu contine ingrediente care sunt modificate genetic sau obtinute din organisme modificate genetic. Produsul nu trebuie etichetat ca GMO sau continand GMO in acord cu Legislatia GMO a comunitatii Europene: Reg. 1829 si 1830/2003.

ORIGINEA PRODUSULUI
UE

CARACTERISTICI SENZORIALE, FIZICE SI CHIMICE
Aspect: crema de culoare maron inchis
Gust: intens de ciocolata
Vascozitate: 400-1000 mPas
Umiditate: <1,5%
Dimensiunea particulelor: <25 μ

CARACTERISTICI MICROBIOLOGICE
Total aerobic <10.000 ufc/g
Enterobacterii <10 ufc/g
Drojdii si mucegaiuri max. 100 ufc/g

DECLARATIE NUTRITIONALA (valori medii pentru 100 g produs)

  • Valoare energetica: 2411 kJ/579 kcal
  • Grasimi: 38,1 g
    • din care acizi grasi saturati: 15,5 g
  • Glucide: 54,1 g
    • din care zaharuri: 44,5 g
  • Proteine: 4,8 g
  • Fibre: 3,1 g
  • Sare: 0,03 g

Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.