Cremento Cacao

Crema termostabila cu cacao si alune, pentru uz profesional.


INGREDIENTE 
Zahar, ulei vegetal (de floarea soarelui, soia si rapita in proportii variabile), pudra de cacao cu continut redus de grasime, amidon modificat, emulsifiant: E322, alune de padure, aroma, antioxidanti: E306, E304i. Poate contine urme de soia, lapte, migdale.

APLICATII
Pentru injectare manuala sau automata in diverse produse. Produsul este stabil la congelare/decongelare /coacere. Dupa coacere isi mentine structura fina si aroma initiala.

RECOMANDARI DE DEPOZITARE
In spatii intunecoase, racoroase (15-25° C) si uscate, cu ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice.

TARA DE ORIGINE
Spania

Caracteristici microbiologice

  • Aerobi mesofili: <10.000 ufc/g 
  • Salmonella: absent in 25 g 
  • Enterobacteriaceae, total: <10 ufc/g 
  • Drojdie si mucegaiuri: <100 ufc/g 
  • Staphylococcus Aureus: <10 ufc/g 

Informatii nutritionale (Media/100g)

  • Valoare energetica: 2165 KJ/520 Kcal 
  • Carbohidrati: 68±2 g
  • Proteine: 2±0,5 g
  • Lipide: 24±2 g

Caracteristici senzoriale (fizice)

  • Umiditate: < 1,5% 
  • Dimensiunea particulelor (µ): <30 µm 
  • Vascozitate Brookfield (40° C, R5/20rpm): 310.000 – 350.000 
  • Densitate: 1,24 – 1,.34 g/cmc 

Produsul "Cremento Cacao" poate fi folosit in combinatie cu:

Nume produs Retete
Credi Cake Chokolada Chocoholic Cupcake
Credi Orange Cake Orange Choco Cupcake

Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.