Deliciu cu fructe

O combinatie delicioasa pentru orice sezon: blat fin cu gust de toffee, crema toffee cu alune savuroase si filling de caise racoroase, ca sa va mai doriti o portie. 

RETETA
Cantitati pentru o rama cu dimensiunile 30 x 40 cm.

 1.    PREPARARE BLAT TOFFEE     
 CREDI CAKE TOFFEE              333  g 
 Oua                    116 g  116  g 
 Ulei                    133 g 133  g
 Apa                      66 ml   66  ml
 Total                    648 g    648  g
•    Se mixeaza ingredientele cu paleta mixerului 2 min. la viteza medie. 
•    Compozitia se toarna in interiorul unei tavi de copt. Se coace 10-12 min la 170-180° C.
     
 2.    PREPARARE CREMA CARAMEL CU ALUNE DE PADURE     
 CREDI FILLING TOFFEE        250  g
 Ciocolata lapte  250  g
 PATICREM  70  g
 Alune de padure (nuci, migdale, etc.)  400  g
 Total  970  g
 •    Se prajesc alunele şi se sfarama. Se amesteca cu Credi Filling Toffee, ciocolata şi margarina topite.
     
 3.    CREMA TOFFEE    
 CREDI BAVAROIS NEUTRAL  80  g
 Apa   100  ml
 CREDI FILLING TOFFEE    250  g
 CRELINE      350  g
 Total             880  g
•    Se amesteca Credi Bavarois Neutral cu apa, se adauga Credi Filling Toffee si crema Creline semi-batuta.
     
FINISARE 
•    Se aseaza blatul toffee in interiorul unei rame metalice de 30x40 cm.
•    Se intinde compozitia de caramel si alune si se completeaza cu crema toffee. 
•    Se lasa la frigider pana la stabilizare. 
•    Dupa racire se glazureaza cu filling caise si se decoreaza cu frisca si elemente decor din ciocolata.



Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.