Foietaj cu drojdie

MOD DE LUCRU
Malaxare: fara margarina - 4 min. lent+6 min. rapid (mixer spiral)
Temperatura aluat: 18-20° C (folositi apa foarte rece sau pastrati faina la frigider min. 12 ore inainte de utilizare)
Relaxare aluat: 15-20 min. la frigider (acoperiti aluatul cu folie din plastic pentru a evita uscarea)
Turare: 3x3; dupa primele doua tururi lasati aluatul sa se relaxeze in frigider 15-20 min. (acoperiti cu folie). Dupa ultimul tur intindeti foaia la grosimea dorita.
Coacere: 200-210° C/~15 min. (in functie de gramaj si umplutura)




Levelesmix Edes: 400 g
Faina de grau: 2.000 g
Drojdie: 72 g
Selecta: ~950 g
Apa: 1.320 g

Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.