Foietaj danez cu Credi Pizza si umpluturi sarate

RETETA

Faina     1000  g
CREDI PIZZA       500  g
Sare  5  g
Drojdie 100  g
Apa (rece)  ~500  ml
SELECTA (25% raportat la aluat)   525  g
Total 2630  g
•    Se amesteca in cuva malaxorului faina, Credi Pizza, sarea si drojdia pentru o buna omogenizare. Se adauga apa.
•    Malaxare: 2 min lent + 8 min. rapid (malaxor spiral).
•    Relaxare: 15 min.
•    Turare aluat: 3 x 3. Se dau primele 2 tururi, dupa care aluatul se lasa sa se odihneasca la rece (frigider) 15-20 min, acoperit cu folie de plastic. 
•    Dupa ultimul tur se intinde foaia de aluat pana la o grosime de 4 mm. Se decupeaza in forma dorita. Se adauga umpluturile sarate (UMPLUTURA DE CIUPERCU/VARZA SI CIUPERCI/SPANAC/TOMATE CU LEGUME) dupa preferinta.
•    Dospire : 34° C/45 min./70 % RH 
•    Coacere: 230° C/13 min.



Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.