Specificatii

CARACTERISTICI FIZICO-CHIMICE
Gust si miros: dulce, usor vanilat
Aspect: gel lucios, cu textura fina si uniforma in masa, de culoare alba
°Brix 63-67
pH: 3.9-4.3

CARACTERISTICI MICROBIOLOGICE
Drojdii si mucegaiuri, cfu/g, max. 100
Enterobacteriaceae, cfu/g, max. absent

DECLARATIE NUTRITIONALA (valori medii pentru 100 g produs)

  • Valoare energetica: 1031 kJ / 243 kcal
  • Proteine: 0,0 g
  • Glucide: 60,0 g
    • din care zaharuri: 48 g
  • Grasimi: 0,0 g
    • din care SAFA: 0,0 g
  • Fibre: 0,7 g
  • Sare: 0,15 g

Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.