"La Minut" - Umplutura de caise

Umplutura pe baza de piure de caise, asemanatoare gemului traditional, avand ca ingrediente de baza piureul de caise, zaharul si siropul de glucoza.

Resurse download
"La Minut" - Umplutura de caise



INGREDIENTE
Zahar, piure de caise (40%), sirop de glucoza, agent de gelifiere: pectina, acidifiant: acid citric, conservant: sorbat de potasiu, aroma.

RECOMANDARI DE DEPOZITARE
In incaperi racoroase (2-25° C), curate, uscate, fara mirosuri straine, cu ambalajul original bine inchis. A se pastra la rece dupa deschidere, cu capacul inchis.

TRANSPORT
Se face cu masini izoterme, care trebuie sa respecte normele sanitare in vigoare. 

OMG 
Nu contine  OMG in conformitate cu prevederile nr. 1829/2003 din 22 Sept 2003 si nr. 1830/2003 din 22 Sept 2003 ale comisiei UE.

CRITERII DE CALITATE PENTRU PRODUCTIE
Locul unde se produc pastele de fructe profesionale este certificat IFS versiunea standard 5, de catre DQS (Deutsche Quality Systems).

TRASABILITATE
Data expirarii este elementul cheie al trasabilitatii.

Caracteristici microbiologice

  • Drojdie si mucegaiuri: <100/ g 
  • NTG: <100/g 

Caracteristici senzoriale (fizice)

  • Miros: de caisa 
  • Aspect: Gel cu textura fina, lucioasa, uniforma in masa, semiconsistent 
  • Culoare: Galben aramiu (specific caisei) 
  • Gust: dulce 
  • PH: 3,0-3,3 
  • Solide solubile (la 20° C): 65 ± 2 Bx

Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.