Odense Icing

Produs zaharos, sub forma de pasta vascoasa, destinat in principal acoperirii torturilor si prajiturilor si crearii de elemente de decor.

Resurse download
Odense Icing



INGREDIENTE   
Zahar, sirop de glucoza, apa, grasime vegetala (palmier), stabilizatori: E422, E466, E415, colorant: E171, emulsifiant: E472c, aroma, acidifiant: E260.

MOD DE UTILIZARE
Se portioneaza din masa de icing cantitatea necesara pentru decor. Prin framantare usoara cu mana, produsul se incalzeste si devine usor de intins. Pentru a nu se lipi de masa de lucru (care e de preferat sa fie din marmura), puteti folosi o cantitate mica de amidon din porumb.     
Atentie! Dupa fiecare utilizare inchideti bine ambalajul original, evitand astfel uscarea produsului si pierderea calitatilor sale.

RECOMANDARI DE DEPOZITARE
In spatii racoroase (max. 18° C) si uscate, cu ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice.

TARA DE ORIGINE
Danemarca

Informatii nutritionale (Media/100g)

  • Valoare energetica: 1641 KJ/392 Kcal 
  • Carbohidrati: 88 g
  • Proteine: 0 g
  • Fibre: 0,2 g
  • Sodiu: 0,01 g
  • Lipide: 4 g
  • Acizi grasi saturati: 3,2 g

Caracteristici senzoriale (fizice)

  • Culoare: alb 
  • Umiditate: max. 7% 
  • Gust: dulce

Produsul "Odense Icing" poate fi folosit in combinatie cu:

Nume produs Retete
Creline Yogo Fresh
Credi Rolmix Classic Yogo Fresh
Krem Napoleon Yoghurt Yogo Fresh

Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.