Paine cu faina de secara si tarate de grau

MOD DE LUCRU 
Amestecati toate ingredientele (mai putin apa) pentru o buna omogenizare. Apoi puteti adauga apa. 
Malaxare: 2 min. lent+8 min. rapid 
Temperatura aluat: 27° C
Relaxare: 15 min. 
Divizare: 350 g (sugestie)
Dospire: 40-45 min/30-32° C/75% umiditate
Coacere: 210-240° C/cu abur initial/15-20 min. 
Decor: Credi Decor, Credi Decor Rustic, faina de secara, tarate de grau




Credi Vitakorn: 1.000 g
Faina tip 650: 1.000 g
Drojdie: 50 g
Apa: ~1.100 g

Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.