Paine toast si chifle cu coaja moale

Mod de lucru
Malaxare: se mixeaza ingredientele (mai puțin margarina) 4 min. la viteza mica, apoi 6 min. la viteza mare. In ultimele minute de malaxare rapida se adaugă margarina.
Relaxare: 10 min
Divizare: la gramajul dorit in functie de aplicatie
Relaxare: 10 min pentru painea toast. Chiflele se modeleaza imediat dupa divizare.
Modelare: In formă de fitil pentru painea toast/rotund pentru chifle 
Dospire: 45-60 min, 30-32° C, 75-80% RH
Coacere: 210° C, 30 min (toast)/12 min (chifle), in functie de aplicatie si de tipul cuptorului




Sonplus Toast New: 10 g
Faina de grau: 2000 g
Drojdie: 100 g
Margarina soft 80% (la temperatura camerei): 80 g
Zahar: 80 g
Sare: 36 g
Apa: 1000-1100 g

Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.