Pancoating

Ulei 100% vegetal pentru gresarea tavilor si a formelor de copt. Produs universal, poate fi folosit pentru toate tipurile de paine si produse de patiserie.

Resurse download
Pancoating



INGREDIENTE   
Ulei vegetal de rapita, emulsifiant: E322 (din rapita), agent de ingrosare: ceara vegetala: E903.

MOD DE UTILIZARE 
Datorita vascozitatii mici, se poate aplica cu toate sistemele de ungere cunoscute: pensula, dispozitive de spray-ere, etc.  
Numai pentru uz alimentar! 

PURITATE
Fiecare ingredient al acestui premix este in conformitate cu Directivele Consiliului UE si FAO Food.

GMO:
Produsul nu contine ingrediente GMO. Produsul este in conformitate cu prevederile N 1829/2003 si 1830/2003 ale CE.

RECOMANDARI DE DEPOZITARE
Temperatura optima de depozitare: 15-20° C.
Temperatura de stocare: 5-40° C.

TARA DE ORIGINE 
Olanda

Caracteristici senzoriale (fizice)

  • Aspect: fluid 
  • Culoare: galben 
  • Punct de fum: 235° C 
  • Indice de peroxid: max. 5 meq/kg (la imbuteliere) 
  • Greutate specifica: cca. 0,920 kg/l la 20° C 

Caracteristici microbiologice

  • NTG: max.1000 ufc (dupa 48 h la 30° C) 

Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.