Paticrem Plus Classic

Grasime vegetala pentru aluaturi si creme. Continut de grasime: 100%


INGREDIENTE
Uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapita) si ulei vegetal partial hidrogenat (palmier) in proportii variabile, emulsifiant: lecitina din soia.
 
RECOMANDARI DE UTILIZARE
Paticrem Plus Classic poate fi utilizata pentru o gama larga de aplicatii din patiserie si cofetarie:
 - la prepararea aluaturilor bogate in grasimi şi zahar.
 - in industria biscuiţilor
 - la prepararea cremelor pe baza de grasime

RECOMANDARI DE DEPOZITARE
In incaperi racoroase si uscate, in ambalajul inchis.

Caracteristici senzoriale (fizice)

  • Grasimi: 100% 
  • Punct de topire (° C): 38-41 
  • Indice de peroxid: 5 meqO2/kg max. la livrare 
  • Aciditate libera, acid oleic, % max: 0,5 

Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.