1. PREPARARE FOAIE RULADA | ||
CREDI ROLMIX CLASSIC | 200 | g |
Oua | 200 | g |
Total | 400 | g |
• Se mixează ingredientele10 min. la viteză mare. • Compoziția obținută se întinde pe tavă tapetată cu hârtie. • Coacere: 200-220° C/6-7 min. |
||
2. PREPARARE MOUSSE CIOCOLATA ALBA | ||
Lapte | 375 | g |
Galbenus | 90 | g |
Zahar | 75 | g |
CHOCOFINE WHITE | 540 | g |
CRELINE | 540 | g |
Gelatina | 22 | g |
Total | 1642 | g |
• Se fierbe laptele, se adaugă gălbenușul bătut cu zahărul și se continuă fierberea până la temperatura de 85° C. • Compoziția se lasă la temperat 5-10 min. • În compoziția temperată se adaugă pe rând gelatina încălzită, ciocolata topită și frișca semi-bătută. |
||
3. CREMA GANACHE | ||
CRELINE | 200 | g |
CHOCOFINE DARK 55% | 160 | g |
Coniac | 5 | g |
Unt (margarina) | 40 | g |
Total | 425 | g |
• Se fierbe frișca lichidă, se adaugă ciocolata și se amestecă până la omogenizarea cremei. Se adaugă coniacul și untul. | ||
FINISARE • Se pregătesc forme cilindrice cu diametrul de aproximativ 7-8 cm şi înălţimea de 4-5 cm. La bază se aşează câte un capac din foaia de ruladă. • Se umplu pe rând cu ganache-ul de ciocolată neagră și cu mousse-ul de ciocolată albă. Se lasă la frigider. • După răcire se decorează cu ciocolată și fructe. |
Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.