Prajitura Blanche

 1. PREPARARE FOAIE RULADA    
 CREDI ROLMIX CLASSIC 200   g
 Oua 200  g
 Total 400  g
•    Se mixează ingredientele10 min. la viteză mare.
•    Compoziția obținută se întinde pe tavă tapetată cu hârtie.
•    Coacere: 200-220° C/6-7 min. 
     
2. PREPARARE MOUSSE CIOCOLATA ALBA    
 Lapte  375  g
 Galbenus  90  g
 Zahar  75  g
 CHOCOFINE WHITE  540  g
 CRELINE  540  g
 Gelatina  22  g
 Total  1642  g
 •    Se fierbe laptele, se adaugă gălbenușul bătut cu zahărul și se continuă fierberea până la temperatura de 85° C. 
•    Compoziția se lasă la temperat 5-10 min.
•    În compoziția temperată se adaugă pe rând gelatina încălzită, ciocolata topită și frișca semi-bătută.
     
 3. CREMA GANACHE    
 CRELINE  200  g
 CHOCOFINE DARK 55%  160  g
 Coniac  5  g
 Unt (margarina)  40  g
 Total  425  g
 •    Se fierbe frișca lichidă, se adaugă ciocolata și se amestecă până la omogenizarea cremei. Se adaugă coniacul și untul.    
     
 FINISARE 
•    Se pregătesc forme cilindrice cu diametrul de aproximativ 7-8 cm şi înălţimea de 4-5 cm. La bază se aşează câte un capac din foaia de ruladă.
•    Se umplu pe rând cu ganache-ul de ciocolată neagră și cu mousse-ul de ciocolată albă. Se lasă la frigider.
•    După răcire se decorează cu ciocolată și fructe.



Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.