Prajitura Bolero

1. PREPARARE BLAT CIOCOLATA     
 CREDI CAKE CHOKOLADA 400  g
 Oua 140   g
 Ulei 120  g
 Apa  90  g
 Total   750  g
•    Se mixează ingredientele 2 min. la viteză medie (cu paleta mixerului).
•    Compoziția obținută se întinde pe tavă tapetată cu hârtie în grosime de 0,5 cm.
•    Coacere: 170-180° C/15 min. 
     
 2. PREPARARE CREMA    
 CRELINE  70  g
 Zahar  50  g
 Galbenus ou  100  g
 CHOCOFINE DARK 55%  210  g
 CRELINE (semi-batuta)  370  g
 Total   800  g
 •    Se aduce frișca lichidă Creline la fierbere. Se adaugă gălbenușurile bătute în prealabil cu zahărul, se lasă pe foc până la aprox. 80°C.
•    Se adaugă ciocolata încălzită și se omogenizează. Se încorporează treptat frișca semi-bătută. 
     
 3. PREPARARE CREMA    
 CHOCOFINE WHITE  150  g
 Apa  125  g
 CREDI FOND NEUTRAL  70  g
 CRELINE  400  g
 Zmeura    
 Total   845  g
•    Se dizolvă Credi Fond Neutral în apa caldă.
•    Se adaugă ciocolata topită și se omogenizează. Se încorporează frișca bătută. 
     
 4. GLAZURA CIOCOLATA    
 CHOCOFINE MILK  150  g
 CRELINE  75  g
 CREDI GLAZE NEUTRAL  225  g
 Gelatina  5  g
 Total   455  g
•    Se aduce Creline la fierbere, se adaugă Chocofine Milk și se amestecă până la omogenizare.
•    Se adaugă Credi Glaze Neutral și la final gelatina hidratată.
     
 FINISARE 
•    Se pregătesc forme cilindrice cu diametrul de aproximativ 7-8 cm şi înălţimea de 4-5 cm. La bază se aşează câte un capac din foaia de ruladă.
•    Se toarnă crema de ciocolată albă și se presară zmeură. Se toarnă crema de ciocolată neagră și se lasă câteva ore la rece.
•    După răcire, prăjiturile se scot din formă, se glazurează și se decorează cu elemente decor din ciocolată cu lapte.



Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.