1. BLAT SMANTANA | ||
CREDI CREAMY CAKE | 1500 | g |
Oua | 525 | g |
Ulei | 450 | g |
Apa | 225 | g |
Total | 2700 | g |
• Se mixează ingredientele 2-3 min. la viteza medie (cu paleta mixerului). | ||
2. UMPLUTURA FRUCTE PADURE | ||
CREDI FRUITS WILDBERRY | 1000 |
g |
3. UMPLUTURA VANILIE | ||
CREDICREM VANILIE | 1000 | g |
4. DECOR | ||
Fructe uscate (alune, nuci, migdale...) | 300 | g |
• Compozitia de blat se toarna in interiorul ramei metalice. Cu posul se aplica alternativ crema de vanilie si cea de fructe padure, se presara fructele uscate si se coace 35-40 min la 170-180° C. Se pot folosi si alte umpluturi de fructe din gama CREDI FRUITS: zmeura, visine, caise, mere. |
Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.