Prajitura cu miere si lamaie

RETETA
Cantitati pentru o rama inalta cu dimensiunile 30x40 cm. 

1. PREPARARE BLAT CU MIERE    
CREDI HONEY CAKE    1000  g
Oua  150  g
SELECTA 250  g
Apa  40  ml
 Total  1440  g

•    Se mixeaza ingredientele cu paleta mixerului pana la obtinerea unui aluat omogen. 
•    Aluatul se intinde in interiorul unei rame de 30x40 cm. Se coace 25-30 min la 160° C.

     
2.  PREPARARE CREMA VANILIE    
KREM NAPOLEON  200  g
Apa   500  ml
Total 700  g
•    Se mixeaza Krem Napoleon cu apa 4-5 min la viteza mare.
 
3.    PREPARARE CREMA LAMAIE    
CREDI BAVAROIS LEMON 200  g
Apa 250  ml
CRELINE 1000  g
Total 1450  g
•    Se amesteca Credi Bavarois Lemon cu apa si se adauga treptat frisca semibatuta.
     
 4.    GLAZURA LAMAIE    
 CREDI LEMON COATING  175  g
 CRELINE    75  g
 CREDI NEUTRAL GLAZE   225  g
 Gelatina   5  g
 Total   480  g
•    Se aduce Creline la fierbere, se adauga Credi Lemon Coating si se amesteca pana la omogenizare.
•    Se adauga Credi Glaze Neutral si la final gelatina hidratata.
     
FINISARE
•    Se aseaza blatul de miere in interiorul unei rame metalice de 30x40 cm.
•    Se intinde crema de lamaie si se completeaza cu crema de vanilie. 
•    Se lasa la frigider 2-3 ore.
•    Dupa racire se imparte in straifuri si se glazureaza fiecare in parte.
•    Se portioneaza la gramajul dorit si se decoreaza cu elemente decor din ciocolata si cu fructe. 



Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.