Prajitura Degrade

Nuante de ciocolata intr-o combinatie fina de gusturi „asezate” foarte estetic. 

RETETA 
Cantitati pentru o rama inalta cu dimensiunile 60 x 40 cm.

 1.    PREPARARE BLAT    
 CREDI CAKE CHOCOLADA   1250  g
 Oua     440  g
 Ulei     500  g
 Apa      380  ml
 Total   2570  g
 •    Se pun in cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul. Se mixeaza lent, cu ajutorul paletei, timp de maxim 2 min. pana se obtine o pasta omogena. 
•    Compozitia se toarna intr-o tava 60x40 cm. 
•    Coacere: 170° C/30-40 min.
     
 2.    PREPARARE  CREMA 1    
 CREDI FILLING COCOA 800  g
 CRELINE  1600  g
 Total  2400  g
 •    Se bate frisca in prealabil, dar numai pe jumatate (nu are consistenta maxima obtinuta prin batere).
•    Se adauga Credi Filling Cocoa (usor temperat) si se continua spumarea pana cand crema capata o textura suficient de ferma. 
     
3.    PREPARARE CREMA 2     
 CREDI FILLING COFFEE   1000  g
 CRELINE 1000  g
 Total                      2000  g
 •    Se prepara ca si Crema 1.    
     
 FINISARE PRAJITURA 
•    Blatul de ciocolata, racit, se aseaza intr-o rama de 60x40 cm. 
•    Se aseaza apoi cremele incepand cu Crema 1 (mai inchisa) si terminand cu Crema 2. 
•    Se decoreaza cu ciocolata decorativa si cafea.



Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.