Prajitura Lemoniada

Pentru cei care iubesc gustul acrisor de lamaie…

RETETA 
Cantitati pentru o rama inalta cu dimensiunile 60 x 40 cm.

 1.    PREPARARE BLAT    
 CREDI CAKE LEMON  1000  g
 Oua   350  g
 Ulei  300  g
 Apa 250   ml
 Total  1850  g
 •    Se pun in cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul. Se mixeaza lent, cu ajutorul paletei, timp de maxim 2 min. pana se obtine o pasta omogena. 
•    Compozitia se toarna intr-o tava 60x40 cm. 
•    Coacere: 170° C/30-40 min.
     
 2.    PREPARARE CREMA 1    
 CREDI FILLING COCOA   1000  g
 PATICREM  200  g
 Total  1200  g
 •    Se spumeaza la viteza maxima a mixerului timp de 2-3 min. Credi Filling Cocoa cu margarina temperata.    
     
 3.    PREPARARE CREMA 2    
CRELINE  1500  g
 CREMENTO FILLING LEMON  1500  g
Total   3000  g
•    Se bate frisca pana la consistenta optima.  
•    Se amesteca usor filling-ul de lamaie cu frisca (cu telul mixerului) pana la omogenizarea completa.
     
 FINISARE PRAJITURA
•    Blatul de lamaie, racit, se aseaza in rama de 60x40 cm . 
•    Peste blat se intinde uniform Crema 1. 
•    Peste Crema 1 se presara uniform 200 g de alune caramelizate.
•    Se intinde Crema 2.
•    Peste Crema 2 se intind 500 g frisca batuta Creline. 
•    Decor: alune caramelizate, felii subtiri de lamaie si “tigarete” bicolore de ciocolata (vezi foto).     



Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.