Prajitura Malibu

1.  PREPARARE BLAT CIOCOLATA    
 CREDI CAKE CHOKOLADA 1000  g
 Oua 350  g
 Ulei 400  g
 Apa 300

 ml

 Total 2050  g
•    Se pun in cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul. Se mixeaza lent, cu ajutorul paletei, timp de maxim 2 min. pana se obtine o pasta omogena. 
•    Compozitia se toarna intr-o tava de 60x40 cm. 
•    Coacere: 170° C/20-25 min. 
 
2.    PREPARARE CREMA    
 CREDI COCOS MIX 750  g
 Lapte fierbinte 375  ml
 CRELINE 2000  g
 CREDI FOND NEUTRAL  500  g
 Apa fierbinte  300  ml
 Alcool  370  g
Total 150  ml
•    Se toarna laptele fierbinte peste mixul de cocos. Amestecul se lasa la temperat, apoi se adauga pe rand frisca Creline semi spumata, fondul neutral dizolvat în apa calda și alcoolul. 
     
 3.   DECOR    
 CREDI FILLINGS COFFEE/TOFFEE 600  g
 Apa fierbinte 300  ml
 CREDI FOND NEUTRAL 100  g
 Alcool  100  ml
 Total  490  g
•    Se amesteca fiilling-ul de cafea sau caramel cu fondul neutral dizolvat in apa fierbinte, se adauga alcoolul si se omogenizează amestecul.
     
FINISARE
•    In rama 60x40 cm se aseaza blatul cu ciocolata racit. 
•    Peste blat se intinde in strat uniform crema. 
•    Peste crema se toarna amestecul pentru decor. Cu coada unei linguri se rasuceste usor decorul in masa cremei, procedand asa pentru intreaga suprafata a prajiturii sau se poate lasa ca atare.



Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.