Prajitura mousse alb-negru

1.  PREPARARE BLAT CIOCOLATA    
 CREDI CAKE CHOKOLADA 1000  g
 Oua 350  g
 Ulei 400  g
 Apa 300

 ml

 Total 2050  g
•    Se pun in cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul. Se mixeaza lent, cu ajutorul paletei, timp de maxim 2 min. pana se obtine o pasta omogena. 
•    Compozitia se toarna intr-o tava de 60x40 cm. 
•    Coacere: 170° C/20-25 min. 
 
2.    PREPARARE MOUSSE CIOCOLATA ALBA    
 CREDI WHITE COATING 700  g
 CRELINE 500  g
 Oua 100  g
 Gelatina 20  g
 CRELINE  700  ml
Total 2020  g
•    Se incalzesc pana la punctul de fierbere 500 g Creline amestecata cu ouale, se adauga gelatina hidratata si ciocolata, amestecand pana la topirea acesteia.
•    Se spumeaza pe jumatate 700 g Creline si se incorporeaza in amestecul racit. Se pot adauga si arome in functie de preferinte (portocale, migdale, etc.).
     
 3.   PREPARARE MOUSSE CIOCOLATA NEAGRA    
 CREDI DARK COATING 700  g
 CRELINE 500  g
 Oua 100  g
 Gelatina 20  g
 CRELINE  700  g
 Total  2020  g
•    Se prepara ca si mousse-ul de ciocolata alba.
     
FINISARE
•    In rama 60x40 cm se aseaza blatul de ciocolata racit. 
•    Se toana mousse-ul de ciocolata alba, apoi cel de ciocolata neagra. 
•    Se finiseaza cu CREDI GLAZE COCOA si decoruri de ciocolata. 



Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.