1. PREPARARE BLAT CIOCOLATA | ||
CREDI CAKE CHOKOLADA | 1000 | g |
Oua | 350 | g |
Ulei | 400 | g |
Apa | 300 |
ml |
Total | 2050 | g |
• Se pun in cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul. Se mixeaza lent, cu ajutorul paletei, timp de maxim 2 min. pana se obtine o pasta omogena. • Compozitia se toarna intr-o tava de 60x40 cm. • Coacere: 170° C/20-25 min. |
||
2. PREPARARE MOUSSE CIOCOLATA ALBA | ||
CREDI WHITE COATING | 700 | g |
CRELINE | 500 | g |
Oua | 100 | g |
Gelatina | 20 | g |
CRELINE | 700 | ml |
Total | 2020 | g |
• Se incalzesc pana la punctul de fierbere 500 g Creline amestecata cu ouale, se adauga gelatina hidratata si ciocolata, amestecand pana la topirea acesteia. • Se spumeaza pe jumatate 700 g Creline si se incorporeaza in amestecul racit. Se pot adauga si arome in functie de preferinte (portocale, migdale, etc.). |
||
3. PREPARARE MOUSSE CIOCOLATA NEAGRA | ||
CREDI DARK COATING | 700 | g |
CRELINE | 500 | g |
Oua | 100 | g |
Gelatina | 20 | g |
CRELINE | 700 | g |
Total | 2020 | g |
• Se prepara ca si mousse-ul de ciocolata alba. | ||
FINISARE • In rama 60x40 cm se aseaza blatul de ciocolata racit. • Se toana mousse-ul de ciocolata alba, apoi cel de ciocolata neagra. • Se finiseaza cu CREDI GLAZE COCOA si decoruri de ciocolata. |
Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.