Prajitura Valentine

1.  PREPARARE BLAT CIOCOLATA    
 CREDI CAKE CHOKOLADA 400  g
 Oua 140  g
 Ulei 120  g
 Apa 90

 ml

 Total 650  g
•    Se mixeaza ingredientele 2 min. la viteza medie (cu paleta mixerului).
•    Compozitia obtinuta se intinde pe tava tapetata cu hartie in grosime de 0,5 cm.
•    Coacere: 170-180° C/15 min.  
 
2.    PREPARARE CREMA    
 CRELINE 50  g
 Zahar 50  g
 Galbenus ou 100  g
 Gelatina  4  g
 CREDI FILLING COCOA  210  g 
 CRELINE (semi-batuta)  370  g
Total 175  g
•    Se aduce frisca lichida Creline (50 g) la fierbere.
•    Se adauga galbenusurile batute in prealabil cu zaharul, se lasa pe foc pana la aprox. 80° C.
•    Se adauga crema de ciocolata incalzita si gelatina hidratata in prealabil, apoi topita.
•    Se incorporeaza treptat frisca semi-batuta. 
     
 3.   PREPARARE CREMA    
 MACAROON PASTE 125  g
 Lapte 125  ml
 CREDI FOND NEUTRAL 40  g
 CRELINE  200  g
 Total  490  g
•    Se dizolva Credi Fond Neutral in laptele fierbinte.
•    Se adauga Macaroon Paste si se omogenizeaza.
•    Se incorporează frisca batuta.
     
 4. GLAZURA DE CIOCOLATA    
 CREDI DARK COATING  150  g
 CRELINE  75  g
 CREDI GLAZE NEUTRAL  225  g
 Gelatina  5  g
 Total  455  g
 •    Se aduce Creline la fierbere, se adauga Credi Dark Coating si se amesteca pana la omogenizare.
•    Se adauga Credi Glaze Neutral si la final gelatina hidratata.
     
FINISARE
•    Se decupeaza blatul.
•    Se aplica un strat de crema de ciocolata pe toata suprafata interioara a formei de silicon.
•    Se toarna crema de migdale si se presara 2-3 bucați de zmeura.
•    Se monteaza capacul de blat si se lasa cateva ore la congelator.
•    După racire se glazureaza si se decoreaza cu elemente de decor din ciocolata.



Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.