Prajitura Valentine

1. FOAIE RULADA    
 CREDI ROLLMIX CLASSIC  100
 Apă  100 ml
 Total  200 g
  • Se mixează 10 min. la viteză mare.
  • Se toarnă fitile pe diagonal, cu ajutorul posului cu dui.
  • Se coace 5-6 min. la 200° C.
 2. PREPARARE CREMA GANACHE    
 CHOCOFINE DARK 55%  90 g
 CRELINE  100
 Unt  20
 Fructe pădure  50 g
 Aromă mentă    
 Total  260 g
  • Se fierbe frişca şi se adaugă ciocolata. Se amestecă până la omogenizare.
  • Se adaugă untul şi aroma de mentă.
 3. BEZEA NUCA    
 CREDI SUPER BEZEA  10
 Apă  10 g
 Zahăr  10
 Nucă  15
 Total  45 g 
  • Se mixează toate ingredientele (fără nucă) 10 min. la viteză mare.
  • Se încorporează nuca şi se toarnă aveline mici pe tava de copt.
  • Se coace 30 min. la 150°C.
 4. MOUSSE CIOCOLATA ALBA    
 CREDI FOND NEUTRAL  50
 Apă  70
 CHOCOFINE WHITE  150
 CRELINE  250
 Total  520 g 
  •  Se dizolvă fondul în apă caldă, se adaugă ciocolată topită, apoi frişca semibătută.
 FINISARE    
  • Se decupează un capac (forma inimă) şi un ştraif (centura exterioară) din foaia de ruladă coaptă.
  • Capacul se montează la baza formei, ştraiful pe marginea laterală a acesteia.
  • Se toarnă crema ganache, se aşează bezeaua şi se presară fructele de pădure.
  • Se toarnă mousse-ul de ciocolată şi se lasă câteva ore la refrigerat.
  • După răcire se glazurează suprafaţa cu CREDI GLAZE STRAWBERRY şi se finiseazăcu fructe şi ciocolată.



Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.