Prajitura Yogo Fresh

1. PREPARARE BLAT    
 CREDI CREAMY CAKE  1000   g
 Oua (la temperatura camerei)  350   g
 Ulei  300   g
 Apa  150  g
 Total  1800
• Se mixeaza ingredientele 2 min. la viteza medie (cu paleta mixerului).
• Compozitia se intinde intr-o tava de copt cu dimensiunea 60x40 cm.
• Coacere: 170-180° C/23-25 min. 
     
 2. PREPARARE JELEU ZMEURA     
 CREDI FOND NEUTRAL  160  g
 Apa  200  g
 CREDI FRUITS RASPBERRY  1000  g
 Total  1360  g
 • Se dizolva fondul in apa fierbinte si se amesteca cu umplutura de zmeura.    
     
 3. PREPARARE FOAIE BEZEA    
 CREDI SUPER BEZEA         120  g 
 Apa (50° C)  120  g
 Zahar  120  g
 Migdale feliate  200  g
 Total  560  g
• Se mixează Credi Super Bezea cu zaharul si apa 5-6 min la viteza mare.
• Se incorporeaza manual fulgii de migdale.
• Compozitia se intinde intr-o tava de copt cu dimensiunea 60x40 cm.
• Coacere: 130° C/90 min.
     
 4. CREMA IAURT    
 KREM NAPOLEON YOGHURT    750  g
 Apa  150  g
 CRELINE  500  g 
 Total         2750  g
 • Se mixeaza Krem Napoleon Yoghurt cu apa 3-4 min la viteza mare si se adaugă treptat frisca (semibatuta).
     
FINISARE 
• Se monteaza blatul in interiorul unei rame de dimensiunea 60x40 cm.
• Se toarna jeleul de zmeura, se presara bucati din foaia de bezea (sau, dupa preferinta, se poate aseza foaia de bezea intreaga deasupra.
• Se intinde crema de iaurt si se lasa cateva ore la frigider.
• După racire, se finiseaza suprafata prajiturii cu CREDI GLAZE NEUTRAL siCARAMEL.
• Se portioneaza dupa preferinta si se decoreaza cu frisca, ciocolata si fructe.



Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.