Premio Avantaj

Ameliorator dedicat panificarii mai ales a produselor de panificatie si patiserie de gramaje mici (chifle, cornuri, batoane etc.). In functie de calitatea fainii poate fi folosit si la prepararea painii, in procese artizanale sau pe linii semi-industriale. Performeaza foarte bine pe fainuri de calitate medie spre buna, nu foarte tenace, deoarece nu contine cisteina. Contine un complex enzimatic care asigura un raport elasticitate/extensibilitate optim retelei glutenice, astfel incat sa se obtina produse cu volum bun, miez fin si culoare atragatoare a cojii.


INGREDIENTE   
Faina alba de grau, antiaglomerant: carbonat de calciu, agenti de tratare ai fainii: acid ascorbic, cisteina, enzime (pe suport faina de grau): hemicelulaza, alfa amilaza, lipaza, glucozoxidaza.   

PURITATE
Fiecare ingredient al acestui premix este in conformitate cu Directivele Consiliului  UE si FAO Food.

GMO
Produsul nu contine ingrediente GMO. Produsul este in conformitate cu prevederile N 1829 /2003 si 1830/2003 ale CE.

RECOMANDARI DE DEPOZITARE
In spatii intunecoase, racoroase  (max. 25° C) si uscate, cu ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice.

TARA DE ORIGINE
Romania

Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.