Racoarea Primaverii

Gustul racoritor al cremei cu iaurt si al filling-ului de visine este imbogatit de aroma ciocolatei belgiene din blatul fin al acestei prajituri. 

RETETA
Cantitati pentru o rama inalta cu dimensiunile 60x40 cm. 

1. PREPARARE BLAT CIOCOLATA    
 CREDI CAKE CHOKOLADA 1250  g
 Ulei  500  g
 Apa  375  ml
 Oua (la temperatura camerei) 440  g
 Total  2565  g

•    Se pun in cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul. Se mixeaza lent, cu ajutorul paletei, timp de maxim 2 min. pana se obtine o pasta omogena. 
•    Compozitia se toarna intr-o tava de 60x40 cm.
•    Coacere: 170° C/30-40 min.

     
2.  PREPARARE CREMA    
KREM NAPOLEON YOGHURT   1400  g
Apa   2800  ml
CRELINE 1200  g
Total 5400  g
•    Krem Napoleon Yoghurt se amesteca cu apa; compozitia se bate cu telul 3-4 min. la viteza medie pana se obtine o crema omogena.
•    Frisca spumata in prealabil (cam jumatate din consistenta maxima) se amesteca usor cu crema preparata anterior.
 
3.    PREPARARE GEL FRUCTE    
CREDI FRUITS WILDBERRY  1000  g
Apa 750  ml
Zahar 150  g
CREDIGEL INSTANT 80  g
Total 1980  g
•    Filling-ul de fructe de padure si apa se pun pe foc. Se amesteca incontinuu cu telul pana cand amestecul incepe sa fiarba. 
•    In acest moment se adauga in ploaie Credigel Instant amestecat in prealabil cu zaharul din reteta. 
•    Se omogenizeaza in continuare si se lasa sa mai fiarba 1-2 min.
     
FINISARE
•    In rama 60x40 cm se aseaza blatul de CREDI CAKE CHOCOLADA racit. 
•    Peste blat se intinde in strat uniform crema. 
•    Peste crema se toarna gelul de fructe cald. Cu coada unei linguri se rasuceste usor gelul de fructe in masa cremei, procedand asa pentru intreaga suprafata a prajiturii. 



Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.