Prajitura Blanche

Prajitura Blanche
1.  PREPARARE FOAIE RULADA    
CREDI ROLMIX CLASSIC 200  g
Oua 200  g
Total 400  g
•    Se mixeaza ingredientele 10 min. la viteza mare.
•    Compozitia obtinuta se intinde pe tava tapetata cu hartie.
•    Coacere: 200-220° C/6-7 min.
   
     
2. PREPARARE MOUSSE CIOCOLATA ALBA    
Lapte  375  g
Galbenus 90  g
Zahar  75  g
XOCOFINE WHITE  540  g
CRELINE 540  g
Gelatina 22  g
Total 1642  g
•    Se fierbe laptele, se adauga galbenusul batut cu zaharul si se continua fierberea pana la temperatura de 85° C.
•    Compozitia se lasa la temperat 5-10 min.
•    In compozitia temperata se adauga pe rand gelatina incalzita, ciocolata topita si frisca semi-batuta.
     
3. CREMA GANACHE    
CRELINE  200  g
XOCOFINE DARK 60% 160  g
Coniac 25  g
Unt (margarina) 40  g
Total 425  g
•    Se fierbe frisca lichida, se adauga ciocolata si se amesteca pana la omogenizarea cremei. Se adauga coniacul si untul.
     
FINISARE
•    Se pregatesc forme cilindrice cu diametrul de aproximativ 7-8 cm si inaltimea de 4-5 cm. La baza se aseaza cate un capac din foaia de rulada.
•    Se umplu pe rand cu ganache-ul de ciocolata neagra si cu mousse-ul de ciocolata alba. Se lasa la frigider.
•    Dupa racire se decoreaza cu ciocolata si fructe.

 




Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.