Prajitura Bolero

Prajitura Bolero
1. PREPARARE BLAT CIOCOLATA    
CREDI CAKE CHOKOLADA 400  g
Oua 140  g
Ulei  120  g
Apa 90  g
Total 650  g
•    Se mixeaza ingredientele 2 min. la viteza medie (cu paleta mixerului).
•    Compozitia obtinuta se intinde pe tava tapetata cu hartie in grosime de 0,5 cm.
•    Coacere: 170-180° C/15 min.
     
2. PREPARARE CREMA    
CRELINE 70  g
Galbenus ou 100  g
Zahar 50  g
XOCOFINE DARK 55% 210  g
CRELINE (semi-batuta) 370  g
Total    800  g
•    Se aduce frisca lichida Creline la fierbere. Se adauga galbenusurile batute in prealabil cu zaharul, se lasa pe foc pana la aprox. 80°C.
•    Se adauga ciocolata incalzita si se omogenizeaza. Se incorporeaza treptat frisca semi-batuta.
     
3. PREPARARE CREMA    
CRELINE 400  g
XOCOFINE WHITE 150  g
CREDI FOND NEUTRAL 70  g
Apa 125  g
Zmeura                            
Total 745  g
•    Se dizolva Credi Fond Neutral in apa calda.
•    Se adauga ciocolata topita si se omogenizeaza. Se incorporeaza frisca batuta.
     
4. GLAZURA DE CIOCOLATA    
CRELINE   75  g
XOCOFINE MILK  150  g
CREDI GLAZE NEUTRAL 225  g
Gelatina 5  g
Total    455  g

•    Se aduce Creline la fierbere, se adauga Chocofine Milk si se amesteca pana la omogenizare.
•    Se adauga Credi Glaze Neutral si la final gelatina hidratata.

     
5. FINISARE
•    Se pregatesc forme cilindrice cu diametrul de aproximativ 7-8 cm si inaltimea de 4-5 cm. La baza se aseaza cate un capac din foaia de rulada.
•    Se toarna crema de ciocolata alba si se presara zmeura. Se toarna crema de ciocolata neagra si se lasa cateva ore la rece.
•    Dupa racire, prajiturile se scot din forma, se glazureaza si se decoreaza cu elemente decor din ciocolata cu lapte.

 




Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.