Prajitura casei cu vanilie si visine

Prajitura casei cu vanilie si visine
1. BLAT    
CREDI CAKE FRESH 50  g
Ulei 200  g
Faina 230  g
Zahar 230  g
Oua 290  g
Total   1000  g
•    Se mixeaza ingredientele 4 min. la viteza medie.    
     
2. UMPLUTURA VISINE    
CREDI FRUITS SOURCHERRY 60 300  g
     
3. UMPLUTURA VANILIE    
CREDICREM VANILIE 300  g
     
4. DECOR    
Faina  85  g
Zahar pudra 55  g
PATICREM 55  g
Total   195  g
•    Se framanta manual pana la obtinerea unui aluat nisipos.    
     

5. FINISARE
•    Compozitia de blat se toarna in interiorul ramei metalice.
•    Cu posul se aplica alternativ crema de vanilie si umplutura de visine, se presara aluatul sfaramicios si se coace 35-40 min la 170-180° C.
•    Se pot folosi si alte umpluturi de fructe din gama CREDI FRUITS: zmeura, visine, caise, mere.

 

 




Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.