Sah-mat

O prajitura delicioasa care combina gustul plin al cremei de cacao cu aroma proaspata si finetea blatului cu portocale.

RETETA

1.    PREPARARE FOAIE RULADA        
 CREDI ROLMIX CLASSIC  200
 Oua 200 
 Total  400 g
•    Mixati ingredientele 10 min. la viteza medie.
•    intindeti compozitia pe carpeta siliconata sau hartie de copt.
•    Coacere: 200° C/4-5 min.  
     
 2.    PREPARARE BLAT      
 CREDI ORANGE CAKE  1500  g
 Ulei  225  g
 Oua (la temperatura camerei)  265  g
 Apa  200  ml
 Total                2190  g
•    Se omogenizeaza ingredientele cu paleta mixerului aproximativ 2 min.
•    Se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu hartie.
•    Coacere: 170° C/25-30 min.
•    Dupa racire, blatul se taie in fasii cu latimea de 2,5 cm.
     
 3.    PREPARARE CREMA     
 CRELINE  2000  g
 CREDI FILLING COCOA        1600  g
 Total   3600  g
•    Se spumeaza frisca pe jumatate.
•    Credi Filling Cocoa se tempereaza, dupa care se adauga in frisca, continuandu-se procesul de spumare.
     
FINISARE 
•    Ca baza pentru cake se foloseste foaia de rulada pe care se intinde putina crema.
•    Fasiile de blat se aseaza alternativ cu crema, in functie de cat de lata sau de inalta se doreste sa iasa prajitura.
•    Se finiseaza prajitura cu crema pe cele trei fete, iar partile laterale se finiseaza cu alune maruntite.



Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.