Spanish cube

Combinatie delicioasa si racoritoare de portocale si ciocolata.

RETETA
Cantitati pentru o rama inalta cu dimensiunile 60x40 cm. 

1. PREPARARE BLAT CIOCOLATA    
 CREDI CAKE CHOKOLADA 1000  g
 Ulei  450  g
 Apa  200  ml
 Oua (la temperatura camerei) 350  g
 Total  2000  g
•    Se pun in cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul. Se mixeaza lent, cu ajutorul paletei, timp de maxim 2 min. pana se obtine o pasta omogena. 
•    Compozitia se toarna in 2 tavi de 30x40 cm. 
•    Coacere: 170° C/30-40 min.
     
2.  PREPARARE CREMA 1      
CREDI FILLING COCOA 600  g
 CRELINE 600  g
 PATICREM   150  g
 Alcool  30  ml
Total 1380  g
•    Se fierbe frisca lichida cu margarina si se adauga crema de ciocolata si alcoolul.
 
3.    PREPARARE CREMA 2    
 CREDI BAVAROIS NEUTRAL  180  g
 Apa 250  ml
 CREDI WHITE COATING 200  g
 CRELINE  1000  g
 Aroma portocale      
Total 1630  g
•    Se dizolva fondul neutral in apa calda.
•    Se adauga aroma de portocala si ciocolata alba topita si se omogenizeaza. 
•    Se adauga frisca treptat pana la obtinerea unei creme omogene.
     
FINISARE
•    Se aseaza primul blat cu ciocolata in rama metalica. 
•    Peste blat se toarna crema ganaj usor temperate, apoi se monteaza al doilea blat si se lasa cateva minute la frigider. Se intinde crema de ciocolata alba si portocale, apoi se lasa la frigider 1-2 ore.
•    Dupa racire se aplica un strat subtire de Credi Glaze Neutral si se finiseaza cu elemente decor din ciocolata si fructe.



Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.