Tarta cu visine

1.  PREPARARE ALUAT TARTA    
 Faina 250  g
 PATICREM 125  g
 Zahar pudra    125  g
  Oua   50  g
  Praf copt 5

 g

  Sare 2  g
 Total  557  g
•    Se mixeaza usor margarina si zaharul pudra, se adauga ouale, faina, praful de copt si sarea. Se continua mixarea la viteza mica pana la formarea aluatului. Se lasa cateva ore la frigider
 
2.    PREPARARE CREMA VANILIE    
KREM VIP 50  g
 Apa 125  g
Total 175  g
•    Se mixeaza pudra instant si apa 5 min la viteza mare.
     
 3.   PREPARARE FRANGIPANE    
 Crema de vanilie 175  g
 MACAROON PASTE 120  g
 Oua 35  g
 Total  225  g
•    In pasta de migdale se adauga gradual ouale, apoi crema de vanilie.
     
 4. UMPLUTURA FRUCTE    
 CREDI FRUITS SOURCHERRY 80  100  g
 Total  100  g
     
 5. ALUAT SFARAMICIOS (CRUMBLE)    
 Faina   345  g
 PATICREM  225  g
 Zahar pudra  225  g
 Total  795  g
•    Se amestecaingredientele pana la obtinerea unui aluat usor sfaramicios.
     
FINISARE
•    După răcire aluatul de tartă se mulează în grosime de 0,5 cm în interiorul unui cerc metalic.
•    Se toarnă crema frangipane în interiorul fondului de tartă, apoi umplutura de vişine.
•    Se presară aluatul sfărâmicios pe toată suprafața tartei.
•    Se coace 25-30 min la 170° C.



Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.