Tarte aperitiv cu umpluturi sarate

RETETA

1.    PREPARARE ALUAT FRAGED    
Faina  700  g
PATICREM    400  g
Telemea sarata ± sare 350  g
Bicarbonat stins cu otet 1  lingurita
Total 1450  g
•    Se amesteca toate ingredientele pana la obtinerea unui aluat omogen, care se aseaza in forme de tarta.
     
2.    PREPARARE SOS BECHAMEL    
PATICREM 250  g
 Faina    250  g
 Lapte  1500  ml
 Smantana   1000  g
 Sare, piper    
 Total 3000  g
•    Se caleste faina in margarina topita si se stinge cu lapte (fiert si racit sau pasteurizat). Se lasa pe foc pana la fierbere, amestecand continuu.
•    Se lasa la racit, se adauga smantana si se condimenteaza dupa gust.
 
3.    PREPARARE UMPLUTURA    
Sos bechamel  3000  g
UMPLUTURA CU CIUPERCI/VARZA SI CIUPERCI/SPANAC 6000  g
Total 9000  g
•    Se amesteca sosul bechamel cu umplutura sarata si se toarna in formele de tarta. Pentru un plus de gust se poate decora cu cascaval ras.
•     Coacere: 10 min/210° C



Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.