Tort caramel cu fructe

O combinatie inedita de blat aromat cu portocale, crema consistenta de caramel cu alune si mousse fin de toffee glazurat cu caise racoritoare.

RETETA
Cantitati pentru 1 rama de 60x40 cm.

 1.    PREPARARE BLAT ORANGE     
 CREDI ORANGE CAKE  1000  g 
 Ulei    300  g
 Oua (la temperatura camerei)          350  g
 Apa                       250  g
 Total                    1900  g
•    Se mixeaza ingredientele cu paleta mixerului 2 min. la viteza medie. 
•    Compozitia se toarna in interiorul unei tavi de copt. Se coace 20-25 min la 170-180° C.
     
2.    PREPARARE CREMA CARAMEL CU ALUNE DE PADURE     
CREDI FILLING TOFFEE        500  g
 Ciocolata lapte   500  g
 PATICREM        140  g
 Alune de padure (nuci, migdale, etc.)  800  g
 Total             1940  g
•    Se prajesc alunele şi se sfarama. Se amesteca cu Credi Filling Toffee, ciocolata şi margarina topite.    
     
3.    CREMA TOFFEE    
 CREDI BAVAROIS NEUTRAL      210  g
 Apa                                       210  ml
 CREDI FILLING TOFFEE  750  g
 CRELINE    600  g
 Total    1770  g
 •    Se amesteca Credi Bavarois Neutral cu apa, se adauga Credi Filling Toffee si crema Creline semi-batuta.
     
 4.    GLAZURA    
 LA MINUT CAISE 400-500  g
     
FINISARE 
•    Se aseaza blatul orange in interiorul unei rame metalice de 60x40 cm.
•    Se intinde compozitia de caramel si alune si se completeaza cu crema toffee. 
•    Se lasa la frigider pana la stabilizare. 
•    Dupa racire se glazureaza cu umplutura de caise, se portioneaza si se decoreaza cu fructe si elemente decor din ciocolata.



Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.