Tort Cherry

O combinatie interesanta de arome: 
•    de unt, data de blatul fin  
•    de ciocolata si frisca, din crema 
•    de visine racoroase, adusa de filling-ul de fructe  


RETETA 
Cantitati pentru o rama inalta cu dimensiunile 60 x 40 cm.

 1.    PREPARARE BLAT      
 CREDI BUTTER CAKE  1250  g 
 Oua    435  g 
 Ulei     375  g
 Apa    280  ml
Total  2340  g
•    Se mixeaza ingredientele cu paleta mixerului 2 min. la viteza medie. 
•    Compozitia se toarna in interiorul unei tavi de copt. Se coace 20-25 min la 170-180° C.
     
 2.    PREPARARE  CREMA    
 CREDI FILLING COCOA  800  g
 CRELINE      1600  g
 Total  2400  g
 •    Se adauga Credi Filling Cocoa (usor temperat) peste frisca semi-batuta si se continua spumarea pana cand crema capata o textura suficient de ferma.
     
3.    PREPARARE GEL FRUCTE      
 CREDI FRUITS SOUR CHERRY  1500  g
 Apa  1125  ml
 Zahar  225  g
 CREDIGEL INSTANT      150  g
 Total              3000  g
•    Se fierbe apa impreuna cu umplutura de visine. 
•    Se adauga  Credigel Instant amestecat in prealabil cu zaharul. 
•    Se omogenizeaza si se lasa sa mai fiarba 1-2 min.
     
 3.    GLAZURA DE CIOCOLATA      
 CREDI DARK COATING   75  g
 CRELINE   37  g
 CREDI GLAZE NEUTRAL  112  g
 Gelatina  2-3  g
 Total   227  g
 •    Se aduce Creline la fierbere, se adauga Credi Dark Coating si se amesteca pana la omogenizare.
•    Se adauga Credi Glaze Neutral si la final gelatina hidratata.
     
 FINISARE 
•    Se aseaza blatul de unt in rama metalica. 
•    Se toarna compozitia de fructe fierbinte si se lasa la temperatura camerei 30-60 min pentru temperare.  
•    Se intinde crema de ciocolata peste jeleul de fructe racit si se lasa la frigider 1-2 ore. 
•    Dupa racire se aplica un strat subtire de glazura ciocolata deasupra, se portioneaza si se decoreaza cu fructe si decoruri din ciocolata.



Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.